Fawn Great Danes founded on healthy American Top Studs

 
 
 

Fordi det er din sikkerhed for en sund racetypisk grand danois!

Jeg går ud fra, at du er på denne hjemmeside, fordi du er interesseret i en grand danois. Det vil sige, at du er interesseret i en hund med bestemte karakteristika – en racetypisk hund, som det hedder i fagsproget.

Det sikreste sted, at få en racetypisk hund er gennem en organiseret opdrætter. Med organiseret mener vi, en opdrætter, der er medlem af en specialklub under Dansk Kennel Klub (DKK).

House of Apollon er medlem af Grand Danois Klubben i Danmark (GDK) og grand danois klubberne i USA og Norge.

En organiseret opdrætter går på udstilling med sine hunde, og får dem bedømt af en autoriseret dommer på sundhed, temperament og udseende. En autoriseret dommer, kender racens standard og eventuelle specifikke krav til racens sundhed. Dette giver dig den bedste sikkerhed for at få en racetypisk hund med et sundt udtryk.

Hos House of Apollon nøjes vi ikke med at få vores hunde bedømt på udstillinger, vi tester tillige vores avlshunde for 3 racetypiske lidelser.

En organiseret opdrætter har stor erfaring med sin race, og kan derfor give dig den helt rigtige vejledning omkring racens specifikke behov. Og netop grand danois'en er lidt speciel på grund af sin meget hurtige vækst og store størrelse.

En organiseret opdrætter har kennelmærke og har gennemgået DKK's Opdrætteruddannelse eller den lovpligtige Hundeholderuddannelse. Det betyder, at opdrætten har læst om avlsmetoder, sundhed, genetik og meget mere. Kennelmærket betyder, at opdrætteren er underlagt Dansk Kennel Klub (DKK)'s love og etiske regler. Det er din sikkerhed i retsspørgsmål.

House of Apollon er vores kennelmærke og House of Apollon har gennemgået Opdrætteruddannelsen.

Udstillingsgebyrer, benzinpenge, bropenge, sundhedstests, indkøb afinden- og udenlandske sundhedstestede avlshanner koster mange penge, og derfor er den organiserede opdrætters hvalpepriser typisk højere end "køkkenopdrætterens".

For House of Apollon er det er IKKE profitabelt, at være en organiseret opdrætter. For os er det en passion, at forsøge at lave sunde og velfungerende hvalpe til glæde for os selv, for racen og for dem, der adopterer vores hvalpe.

 

Tilbage til forsiden