Fawn Great Danes founded on healthy American Top Studs

Læs mere om
House of Apollon
Vores mission
Vores historie
Vores opdræt
Vores bolig
Vores hunde
Rocket
Whitney
Halston
Jacqueline
Monet
Gode minder
Noilly
Curie
Ophelia
Fie

VORES HISTORIE

Igennem årene har vi haft labrador retriever, schjæferhund, golden retriever og amerikansk cocker spaniel (hun fik 1 kuld), men siden 1998 har vi haft grand danois.

Vores første 2 grand danois, var tævehunde. Den ene hed Fie, og hun var en tigerstribet humørbombe. Den anden var en gul tøs, der bare udstrålede stoisk ro – hende kaldte vi Ophelia. De var kusiner, og de kom begge fra den samme kennel (ikke medlem af Grand Danois Klubben i Danmark). Meget tidligt, viste begge hunde sig at have helbredsmæssige problemer, og vi blev meget hurtigt VIP-kunder hos dyrlægen. Vi mistede dem alt for tidligt og kun med få måneders mellemrum. Efter denne oplevelse besluttede vi at opdrætte vores egne grand danois med fokus på sundhed.

I 2004 ansøgte vi Dansk Kennelklub om kennelmærke. I 2005 flyttede vi fra vores parcelhus til et landsted samtidig med, at vi gennemgik Dansk Kennel Klub's opdrætterudannelse (idag Hundeholder Uddannelsen). I 2006 fik vi færdigbygget hundenes faciliteter. I 2007 var vi, efter 3 års målrettet arbejde, endelig klar til det store arbejde, som det er at finde passende avlsmateriale.

Den 2. maj 2008 fødte Noilly (vores "foundation bitch") 8 smukke gule grand danois, hvoraf vi beholdte 2 tæver, Jacqueline og Monet, samt 1 hanhund, Halston Jr.. Faren til kuldet er Halston Senior, en gul amerikansk/canadisk champion.

Den 31. januar 2012 fik Jacqueline 6 dejlige hvalpe. Fra dette kuld har vi beholdt 1 tæve, Whitney og 1 han, Rocket Jr.. Faren, Rocket Senior, er også fra USA og en meget kendt gul grand danois med mange fine titler.

2009: Johanne med Noilly, Curie, Halston, Jacqueline og Monet/©