Fawn Great Danes founded on healthy American Top Studs

Lęs mere om
Avlsarbejde
Hundens miljų
Hjemmelavet foder
DOWNLOAD
PDF
Problemhunde
Seperationsangst
 
 

MILJØ

Den genetiske arv er ikke den eneste forudsætning for et sundt hundeliv. Omgivelserne. miljøet, spiller også en megt vigtig rolle.

Forhold som manglende motion, overdreven motion, ensomhed, dårligt lederskab og forkert fodring kan – ligesom hos mennesker – være årsag til livstilssygdomme som fx overvægt, ledproblemer, stress, uhensigtsmæssig adfærd, pelsproblemer (optræder normalt ikke hos mennesker) og allergi. Det er meget ofte en "brugerfejl", hvis hunde får disse problemer.

En grand danois bør motioneres frit (ikke i snor efter en cykel), den må ikke vokse for hurtigt (følg foderanvisningen), den må ikke blive overvægtig (bliver den det, så giv den mindre mad), og den har brug for konsekvens og kærlighed i sin opdragelse (racen er blid, men udfordrende – særligt hanhundene).

Ingen hunde bør – efter vores mening – dagligt være alene hjemme mere end 4-6 timer. Grand danois'en er en meget social hunderace og den knytter sig meget til sin familie. Er hunden alene hjemme i længere tid, kan det være en mulighed at have 2 grand danois, så de har hinandens selskab.

Du kan under "Download Pdf" finde vores artikel om problemhunde og seperationsangst.

Lille Halston 4 uger og 4150 gram. Om 9 uger er han stor som en voksen labrador!!/©