Fawn Great Danes founded on healthy American Top Studs

INGEN HVALPE

Vores andet kuld født 31. januar 2012.

HVORFOR VÆLGE HVALP FRA KENNEL HOUSE OF APOLLON:

 

Fordi hvalpenes forældre er stambogsført i en FCI anerkendt kennel klub. Det betyder, at du kan være sikker på, at din hvalp er en ægte grand danois med de egenskaber som en grand danois skal have.

Fordi vi er medlem af Grand Danios Klubben i Danmark. Derved har du sikkerhed for, at hvalpene er opdrættet ud fra høje etiske retningslinier.

På billedet ses Noilly med 2 af hendes hvalpe. Noilly er mor til House of Apollons første kuld.

Fordi hvalpenes forældre er sundhedstestet på parringstidspunktet. Følgende test er foretaget; hofte (HD), albuer (AA), stofskiftet (hypothyriodisme), forstørret hjerte (DCM). Dokumentation forevises på forlangende.

På billedet ses vores Halston træt efter at være blevet røngtenfotograferet hos dyrlægen. Han bruger hans elskede tøjbamse som hovedpude:-)

Fordi vi kun parre, når vi selv skal have en hvalp. Det er din garanti for, at vi tror på kuldet.

På billedet ses vores Jacqueline 7 uger gammel. HUn blev parret (insemineret) december 2011 med import fra USA.

Fordi alle vores hunde er familiehunde, der går frit rundt i vores hjem sammen med os. Ingen af vores hunde står i bur, for de er alle elsket familiemedlemmer.

På billedet ses Monet og Jacqueline i vores entré, hvor de elsker at ligge, fordi de kan se ud af glasdøren og følge med i hvad der sker ude på landevejen.

 

Fordi vores hvalpe – ligesom vores voksne hunde – bliver fodret med frisk hjemmelavet mad.

På billedet ses Jacqueline og Monet igang med at hjælpe med opvasken efter vi har hakket en masse kød fra slagteren.

 

Fordi vores hvalpe gives en renlig start på livet. Vi ser til, at der altid er pænt og rent hos dem. Ligesom vi vænner hvalpe til selv at gå ud for at forudrette deres nødtørft.

På billedet ses hvalpe fra vores første kuld på vej ud for at tisse efter deres formiddagslur.

 

 

Fordi vores hvalpe får rigelig med daglig menneskelig kontakt. De prøver at få linie på og være på egne poter. Hvalpene reagerer positivt på indkald.

På billedet ses en hvalp på en lille gåtur for sig selv. Det skal understreges, at hvalpene IKKE kommer uden for matriklen før de er vaccineret.

Fordi vores hvalpe, så vidt muligt, får lov til at være udenfor i det fri, hvor de har mulighed for at træne deres motorik.

På billedet har vi lagt træstammer ud i hvalpegården.