Fawn Great Danes founded on healthy American Top Studs

Læs mere om
grand danois
Temperament
Opdragelse
Plads, motion og pleje
Helbred og alder
Fodring
Type & Farve
Dansk kulturarv
Historie
Berømte grand danois
 

BERØMTE, BERYGTEDE OG BESKREVNE GRAND DANOIS

Her kan du læse gode, rørende, bevægende og sjove historie om forskellige grand danois. Nogle meget berømte – andre der "bare" har gjort et uforglemmeligt indtryk på deres nærmeste familie.

God fornøjelse:-)

Just Nuisance

Historien om den første og eneste hund, der har været optaget i den engelske flåde -The Royal Navy.

Under 2. Verdenskrig fik, Just Nuisance (oversat, Bare Irriterende), som han blev kaldt, rang af Able Seaman og han havde sine pligter. Men på orlov opførte han sig, som sømænd gør mest; drak sig fuld og endte gerne i sengen med pigerne.

Læs denne fantastiske fortælling, baseret på anekdoter fra dem der kendte og elskede grand danois'en, Just Nuisance.

Download pdf

Tøs– et hundeliv

af: Dorrit Willumsen

Sprog: Dansk, Indbundet 128 sider

ISBN: 8702013037

"Grand danois'en Tøs blev elsket af såvel sin frue som sin herre og disses søn. Stod valget mellem hunden og manden i huset, var der ikke tvivl i hverken konens eller sønnens sind: De ville til enhver tid vælge hunden..."

En sød og meget rørende fortælling om forfattens Dorrit Willumsens grand danois, Tøs.

 

 

Marmaduke

Filmen Marmaduke er baseret på den amerikanske tegner, Brad Anderson's stribe, MARMADUKE. Marmaduke blev "født" i 1955 og tegnes stadig af den 88 årige Anderson. Marmaduke er en evigt glad og temmelig klodset grand danois. Filmen er produceret af Twentieth Century Fox og havde herhjemme premiere august 2010. Den fik meget dårlige anmeldelser og vi synes heller ikke, at filmen er speciel god, men alligevel et "must have" for grand danois ejere.

Grand danois'en der spiller Marmaduke, hedder Spirit (Am. Can. Ch. Daynakin's Quiet Spirit of Bricarlo) og han er vores Halston's grandfætter. Er verden ikke bare lille?